Nabomøte på Kolltveit

Tirsdag ettermiddag inviterte Sotrasambandet til møte med naboer til den nye Kolltveittunnelen. Målet var å opprette en god dialog og å svare ut spørsmål og bekymringer fra naboer i forbindelse med det omfattende tunnelarbeidet som kommer til å prege området fram til våren 2024.

Sprengningskoordinator Inge Haustveit forsikret naboene på Kolltveit at vi har god kontroll på rystelser og vibrasjoner når vi sprenger.

Informasjonskanaler og kontaktpunkt til Sotrasambandet

Nettsiden vår er den viktigste kanal for prosjektinformasjon og fremdrift. Her vil du finne akuelle saker, kontaktinformasjon og generell informasjon om prosjektet og om oss som bygger Sotrasambandet.

I nyhetsbrev fra Sotra Link oppdatert informasjon- også ved avvik fra arbeidstid. Meld deg på nyhetsbrev her.

SMS-varsling gjelder hovedsaklig for sprengning, men kan også bli brukt i særskilte tilfeller ved behov for rask informasjon ut: OBS- husk å melde på alle relevante områder: https://nabovarsling.no/sotra555

Nabokontakt: telefon 412 95 160 (9-15), sotrasambandet@sotralink.no (klage eller innspill, generelle henvendelser) Naboklager blir loggført, besvart innen 24t (arbeidsdager) skal være løst innen 5 arbeidsdager.

Sosiale media: Facebook, LinkedIn og Instagram– oppdateringer om prosjektet- ikke kanaler for saksbehandling og klager!