Kommunikasjons­konsulent

Vi skal styrke kommunikasjonsarbeidet vårt og er derfor på jakt etter en ny medarbeider i avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt.
Søknadssfrist: 31/12/2023
Arbeidssgiver: Sotra Link Construction JV
Ansettelsesform: Prosjekt
Bransje: Bygg og anlegg
Sektor: Privat
Arbeidsspråk: Norsk og engelsk
Sted: Øygarden/ Bergen
Adresse: Valaskiftet 6, 5355, Knarrevik

Trinn 1 av 2

Personinformasjon

Navn(Påkrevd)
Adresse(Påkrevd)

Kommunikasjons­konsulent

Vi skal styrke kommunikasjonsarbeidet vårt og er derfor på jakt etter en ny medarbeider i avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt.

Vi søker deg som vil bidra med idéer og erfaring for å videreutvikle vårt strategiske kommunikasjonsarbeid og som kan produsere innhold til våre ulike kommunikasjonskanaler. Du må kunne jobbe selvstendig og strukturert, og ta initiativ til eksterne og interne kommunikasjonstiltak.

Intern kommunikasjon foregår på engelsk, både skriftlig og muntlig. Ekstern kommunikasjon på norsk, det er en fordel at du mestrer både nynorsk og bokmål.

Jobben krever også at du er serviceinnstilt, løsningsorientert og imøtekommende, både som nabokontakt og i møte med mennesker internt i organisasjonen, fra ulike kulturer og med variert bakgrunn. Vi ønsker oss en som kan bidra med brobyggende kommunikasjon.

Vi søker etter deg som har:

  • Relevant høyere utdanning fra høgskole/universitet/høyere yrkesfagutdanning og/eller tilsvarende relevant arbeidslivserfaring/realkompetanse.
  • Erfaring med kommunikasjonsarbeid – eksternt og internt.
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjons- og formidlingsevne.
  • Strategisk og sytematisk tilnærming til jobben
  • Interesse og innsikt i infrastruktur og anleggsbransjen, gjerne fra offentlig forvaltning.
  • Evne til å jobbe selvstendig og i team.
  • Kjennskap til redigeringsverktøy som Adobe Creative Suite eller annen relevant programvare.
  • Erfaring med publiseringsverktøy som Word Press eller lignende.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en spennende og utfordrende jobb i Norges største pågående veiprosjekt. Sotra Link CJV består av mennesker med over 40 nasjonaliteter og jobben forutsetter at du er åpen, nysgjerrig og inkluderende. Arbeidsoppgavene vil være varierte og  i et trivelig miljø med tidvis høyt tempo.  Arbeidsstedet er et attraktivt internasjonalt miljø, med fagspesialister fra hele verden. Lønn etter avtale, gode utviklingsmuligheter og fleksibel arbeidstid. Stillingen er en prosjektstilling som vil vare til Sotrasambandet står klart i 2027.

Om arbeidsgiveren:

SOTRA Link Construction tildelt kontrakten med å bygge det nye Sotrasambandet for Statens vegvesen. Dette inkluderer Norges første 4-felts hengebru. Ny veg er planlagt å åpne 1. juni 2027. Vårt hovedkontor ligger i Knarrevik Næringspark, rett over Sotrabroen.

Dette er den største veginfrastrukturkontrakten i norsk historie og en av de største kontraktene tildelt i Europa i 2021.

 

Trinn 1 av 2

Personinformasjon

Navn(Påkrevd)
Adresse(Påkrevd)

Kontaktpunkt for søknad:

Navn: Gunn Eklund Breisnes
Tittel: Leder kommunikasjon og samfunnskontakt
Telefonnummer: 92622173
E-post: gunn.breisnes@slcjv.no